Ders-Cafe
G.Saray neden kazanamıyor? 112
Daha kaliteli hizmet için;
Lütfen üye olun ya giriş yapın...
Ders-Cafe
G.Saray neden kazanamıyor? 112
Daha kaliteli hizmet için;
Lütfen üye olun ya giriş yapın...
Ders-Cafe
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
G.Saray neden kazanamıyor? Turkcearka

G.Saray neden kazanamıyor?

YazarMesaj
Mutlu
Admin
Admin
Mutlu

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 148
<b>Okul Puanı</b> Okul Puanı : 100373
<b>DC Rep Puanı</b> DC Rep Puanı : 1
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Yaş</b> Yaş : 27
<b>Nerden</b> Nerden : Ders Cafe

G.Saray neden kazanamıyor? Empty
MesajKonu: G.Saray neden kazanamıyor?   G.Saray neden kazanamıyor? EmptySalı Ekim 05, 2010 4:30 am

Başında Hollandalı bir teknik adam, kadrosunda pek çok yıldız var. Galatasaray'da her mevkiinin yedeği çok, ancak forvette alternatif yok. Sarı-Kırmızılılar'da sadece iki golcü var... Süper Lig'in dibinde yer alan Kasımpaşa'nın bile kadrosunda 4 nokta santrfor şans bekliyor.

Galatasaray sezona 3 kulvarda şampiyonluk hedefiyle başladı, ancak sadece 2 forvetle yola çıktı. Geçen yıl Nonda’nın gönderilmesiyle patlak veren golcü krizi, bu sezon öncesinde de bangır bangır ‘geliyorum’ dedi. Ancak ne yönetim, ne de teknik patron Frank Rijkaard kadroyu Mehmet Batdal’ın ardından bir forvetle daha takviye etmeyi düşünmedi. ‘Total Futbol’un doğduğu topraklar olarak nitelendirilen Hollanda’nın efsanevi oyuncuları arasında yer alan Rijkaard, 4-3-3 sistemini ısrarla uygulamasına rağmen Baros ile Mehmet Batdal’ı yeterli gördü. Öyle ki, ligin dibinde yer alan Kasımpaşa’nın bile kadrosunda 4 nokta santrfor varken, Galatasaray Süper Lig’de 2 forvetle oynayan tek takım konumunda.

Eğer Kewell’ı sayarsak...
Frank Rijkaard her ne kadar ısrarla, “Kewell, Baros’un ardından benim forvetim” dese de, hem Avusturalyalı oyuncu hücumda tek başına kayboluyor, hem de Galatasaray onun oynadığı maçlarda gol atamıyor. Rijkaard, Kewell’ı forvet olarak saysa bile, Fenerbahçe’de Alex’siz 4, Kayseri’de Moritz’siz 4, Eskişehir’de Sezer Öztürk’süz 4, Karabük’te Cernat’sız 4, Beşiktaş’ta Quaresma’sız 5, Bursa’da Volkan Şen’siz 4, Sivas’ta Ceyhun’suz 4, Antalya’da Zitouni’siz 4, Gaziantep’te Jorginho’suz tam 5 santrfor var.
https://derscafe.forum.st

G.Saray neden kazanamıyor?
1 sayfadaki 1 sayfası